Menu
Mina Bergersen fikk en sjelden sjanse i Romas førstelag og hjalp til å sikre semifinalebillett i den italienske cupen. Foto: Erik Johansen / NTB

Bergersen hjalp Roma til semifinale

Mina Bergersen spilte hele kampen da Romas kvinnelag i fotball slo Pomigliano 2-0 i returkampen og tok seg til semifinale i den italienske cupen.

Av NTB | 08.02.2023 16:55:43

Sport: Roma ledet hele 8-1 etter den første kampen på bortebane, og mange reserver slapp til i onsdagens returkamp. Den 17-årige sloveneren Zara Kramzar scoret begge målene.

Bergersen har bare fått noen få minutter i Serie A denne sesongen. Roma har allerede sikret seieren i grunnserien.

Emilie Haavi var ikke i Roma-troppen onsdag. Klubbens tredje norske spiller Sophie Román Haug er for tiden ute med skade.

Roma møter Milan i semifinale over to kamper. Milan gikk videre med 1-1 onsdag og 2-1 sammenlagt mot Fiorentina. Kosovare Asllani scoret det avgjørende målet for Milan.

Juventus tok seg også enkelt videre med 3-0 over ChievoVerona (6-0 sammenlagt), mens det var stor dramatikk da Inter møtte Sampdoria. Inter ledet 3-2 etter bortekampen og gikk opp i 3-0 hjemme, men tapte 3-4. Med 6-6 sammenlagt måtte straffesparkkonkurranse avgjøre, og der vant Inter 5-4.

Anja Sønstevold er vanligvis i Inter-laget, men hun er for tiden på skadelista. Kirvil Odden Sundsfjord satt på Sampdoria-benken.

(©NTB)