Menu
Michail Antonio sikret uavgjort for West Ham. Foto: Kin Cheung / AP Photo / NTB

Benket Salah i krangel med Klopp: – Han er frustrert

Liverpool fortsatte rekken av dårlige resultater da de bare klarte 2-2 borte mot West Ham i Premier League lørdag ettermiddag.

Av NTB | 27.04.2024 15:52:15

Sport: – Der røk pokalen, Jürgen Klopp, konstaterte Viaplay-kommentator Andreas Toft.

Rødtrøyene er inne i en fryktelig periode og står med kun én seier på de fem siste ligakampene. Det har også gjort at de nesten har falt helt av i gullkampen.

Etter lørdagens poengtap skiller det to poeng opp til serieleder Arsenal, som i tillegg har én kamp mindre spilt. Manchester City ligger ett poeng foran med to kamper til gode.

Det var ikke bare resultatet som stjal fokuset i kampen, for Liverpools store stjerne Mohamed Salah startet kampen på benken, men fikk slippe til etter 78 minutter.

Før egypteren entret gressmatten kunne man imidlertid se ham krangle med trener Jürgen Klopp, som til slutt gikk fra konfrontasjonen.

– Darwin Núñez må roe ned Salah, som til vanlig er verdens mest sindige fotballspiller. Han er frustrert, mente Pål André Helland i Viaplay-studio.

Ledelsen holdt riktignok ikke så lenge. Etter hvilen kom Liverpool ut i hundre og etter bare tre minutter sto lagene likt igjen da Andrew Robertson satte inn utligningen.

Etter en snau times spill ble snuoperasjonen fullført da Cody Gakpo banket et skudd via Angelo Ogbonna og Alphonse Areola, før ballen gikk i mål.

Gleden ble riktignok kortvarig for gjestene da Michail Antonio stanget inn utligningen på et fantastisk innlegg fra Bowen.

Dessverre for de tilreisende bortesupporterne var heller ikke det nok, og de måtte dermed se seg fornøyd med poengdeling i hovedstaden.

Neste helg tar Liverpool imot Tottenham på hjemmebane, før de gjester Aston Villa den påfølgende uken. Sesongen avsluttes hjemme mot Wolves.

Klopps menn er etter all sannsynlighet avhengig av full pott i alle kampene om de skal ha et håp om ligagull.

Liverpool hadde nok av sjanser til å ta ledelsen i London, men likevel var det hjemmepublikummet som kunne slippe jubelen løs da Jarrod Bowen banket inn 1-0-målet to minutter før pause.

Jürgen Klopp hadde riktig noen ess i ermet. Det var nemlig ikke bare Salah som hadde blitt benket. Også Darwin Núñez og Joe Gomes ble satt inn etter utligningen.

(©NTB)

Flere nyheter: