Brann kunne juble for 1-0-scoringen til Anna Aahjem mot Stabæk lørdag. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Stabæk tapte uten Jönsson – Rosenborg avgjorde i sluttminuttene

Anna Aahjem ble matchvinner da Brann slo Stabæk 1-0 i Toppserien lørdag. RBK avgjorde på slutten og klatret til tabelltopp med 1-0 over Røa.

Av NTB | 27.04.2024 16:02:19

Sport: Timen var spilt da Aahjem avsluttet et vakkert Brann-angrep og sørget for 1-0 på bortebane.

Med nok en trepoenger i sekken er Brann tilbake på sporet etter tapet for LSK Kvinner i serieåpningen. Klubben står nå med tre strake seirer.

Stabæk måtte greie seg uten hovedtrener Jan Jönsson på sidelinjen i oppgjøret. Han er utestengt i to kamper etter at han tok seg inn på banen og gikk i kroppen på VIF-spiller Karina Sævik i forrige runde.

Tapet avslutter en dårlig uke for klubben. Tirsdag endte det med tap for Vålerenga.

I Trondheim møtte Rosenborg Røa til toppkamp. RBK sto med full uttelling etter de fire første kampene av sesongen, mens Røa kun hadde tapt én gang så langt.

Kampen så ut til å ende målløs, men på slutten ordnet Sara Hørte nok en 1-0-seier for RBK. Med deres fjerde 1-0-seier på rad sniker klubben seg opp på tabelltopp før fullført runde. Vålerenga går opp på like mange poeng med seier over Lyn senere lørdag.

RBK har stadig til gode å slippe inn i årets sesong.

Bare minuttet var spilt da Tonje Erikstein sendte LSK Kvinner i ledelsen hjemme mot Åsane. Miljana Ivanovic la på til 2-0 før pause, før hun også avgjorde med 3-0 like etter hvilen.

Katarina Dybvik Sunde reduserte til 1-3 fem minutter før full tid.

I bunnoppgjøret knuste Kolbotn Arna-Bjørnar 4-1 og sikret sesongens første trepoenger.