Menu
Åsane-spiller Magnus Bruun-Hansen (t.h.), her i aksjon for Hødd, har vært i en konflikt med Åsane-trener Morten Røssland. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Åsane-treneren fortsetter etter bråket

Åsanes styreleder Jostein Hatlebrekke reagerer etter konflikten i klubben, men ingen mister jobben, skriver Bergensavisen.

Av NTB | 30.05.2024 16:33:11

Sport: – Vi har kommet fram til at vi har funnet løsning som de involvert partene, Magnus og Morten, synes er akseptabel, sier Hatlebrekke til BA like etter møtet.

Mandag ble det kjent at det var full baluba i Åsane etter at spiller Magnus Bruun-Hanssen og trener Morten Røssland havnet i en krangel under oppgjøret mot Vålerenga sist uke.

I etterkant ble Bruun-Hanssen utelatt fra mandagens 1.-divisjonsoppgjør mot Aalesund, som endte i 1-4-tap for bergenserne. Senere har det vært hyppig møtevirksomhet for å ordne opp i situasjonen.

Styrelederen vil ikke gå nærmere inn på detaljene i løsningen.

– Nei, det er interne forhold. Vi har et arbeidsgiveransvar for begge og vil ikke gå i dybden på det. Klubben har reagert på denne hendelsen og gitt tydelig uttrykk for at noe sånt ikke skal forekomme i klubben, sier styrelederen.

Det har vært flere versjoner om hva som skjedde på benken under kampen mot Vålerenga.

– Detaljene i hva som skjedde, er ikke så nøye, men det ble tråkket over en grense. Og det reagerer vi på, sier Hatlebrekke.

(©NTB)