Ivan Toney snøt Arsenal for seieren. Foto: Frank Augstein / AP Photo / NTB.

Arsenal snublet hjemme mot Brentford

Arsenal måtte igjen avgi poeng da serielederen tok imot byrival Brentford lørdag. Premier League-kampen endte 1-1.

Av NTB | 11.02.2023 18:05:59

Sport: Dermed er Arsenals ledelse ned til Manchester City på seks poeng etter 21 spilte kamper.

Etter en målløs første omgang hvor begge lag kunne gått opp i ledelsen, var det Arsenal som scoret kampens første mål etter 67 minutter.

Nysigneringen Leandro Trossard hadde kommet inn fra benken bare fire minutter tidligere og dukket opp på bakerste stolpe da Bukayo Saka slo ballen inn foran mål.

Belgieren kunne dermed sette ballen enkelt i mål og sendte hjemmefansen til himmels.

Gleden ble imidlertid kortvarig da Ivan Toney utlignet for gjestene bare åtte minutter senere.

Både Martin Ødegaard og Kristoffer Ajer startet kampen og spilte samtlige minutter for sine respektive lag.

Sist lagene møttes, vant Arsenal 3-0 på bortebane. Det er den eneste kampen Ødegaard ikke har spilt i ligaen denne sesongen. Ajer spilte derimot hele kampen.