Gift Emmanuel Orban scoret etter bare 30 minutter på banen som Gent-spiller. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Orban med måldobbel i Gent-debuten

Gift Emmanuel Orban trengte ikke mer enn 30 minutter på banen før han scoret sitt første mål i Gent-trøya. Orban reddet 3-3 borte mot Westerlo.

Av NTB | 11.02.2023 18:05:48

Sport: Orban startet sin første kamp for belgierne og sendte gjestene opp i 2-1-ledelse 30 minutter inn i kampen.

Hugo Cuypers scoret kampens første mål for Gent etter bare 14 minutter, før Maxime De Cuyper utlignet to minutter senere.

Nacer Chadli og Lukas Van Eenoo snudde til 3-2-ledelse, før nordmannen scoret sitt annet mål og reddet uavgjort for Gent.

Orban ble klar for Gent på deadline day. Han skal ha blitt 1. divisjons dyreste fotballspiller gjennom tidene da den belgiske klubben ifølge TV 2 betalte 35 millioner norske kroner.

Jens Petter Hauge kom inn fra benken etter 52 minutter for Gent.