Akor Adams scoret tre mot Stabæk søndag. Foto: Hanna Johre / NTB

Adams scoret hattrick da LSK slo Stabæk 3-1 på Åråsen

Akor Adams ble nok en gang den avgjørende spilleren da Lillestrøm slo Stabæk 3-1 på hjemmebane i Eliteserien søndag.

Av NTB | 04.06.2023 19:09:39

Sport: Avgjørelsen falt da Adams banket inn en straffe i det 85. minutt. Fem minutter senere pyntet han på resultatet da han satte inn sitt tredje for kvelden.

Stabæk vant 2-1 over Vålerenga i forrige runde til tross for å ha fått to røde kort. Bærumsklubben måtte greie seg uten Tobias Pachonik og kaptein Fredrik Krogstad i søndagens kamp.

Det var LSK som åpnet best da Adams satte inn 1-0 i det tolvte minutt. Ylldren Ibrahimaj fant spissen foran mål som banket til på hel volley. Ballen gikk rett på keeper Isak Pettersson, men svensken greide likevel ikke å hindre den fra å gå i mål.

Fem minutter senere ble Kasper Høgh felt av Mads Hedenstad og Stabæk fikk straffe. Fra ellevemetersmerket var Mushaga Bakenga sikker, men Adams’ to mål mot slutten av kampen ordnet til slutt Lillestrøm-seier.