Tromsø vant mot Sarpsborg i Eliteserien. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Traore overtidshelt for Tromsø – stoppet Sarpsborgs seiersrekke

Mai Traore både scoret og hadde målgivende i 2-1-seieren over Sarpsborg i Eliteserien søndag. Matchvinnerscoringen kom to minutter på overtid.

Av NTB | 04.06.2023 19:09:23

Sport: Den danske midtbanemannen Torp åpnet målkontoen for sesongen etter en halvtime. Ballen falt ned i 16-meteren etter en corner, og 23-åringen banket inn ledelse for gjestene fra Østfold.

Traore ble byttet inn med tjue minutter igjen for Tromsø. Ett minutt senere slo han inn ett innlegg som Niklas Vesterlund satte i mål. To minutter på overtid var det Traore selv som tegnet seg på scoringslisten.

Sarpsborg sto med åtte strake kamper i Eliteserien uten tap, men ble nedkjempet for andre gang i år i møte med Tromsø. Det forrige tapet for Stefan Billborns mannskap kom mot Bodø/Glimt (0-2) i serieåpningen.

De to lagene har vært svært gjerrige bakover denne sesongen. Begge lagene har kun sluppet inn åtte mål på ni serierunder.

Sarpsborg møter Viking i neste runde av Eliteserien, mens Tromsø gjester Aalesund.