Menu
Mats Zuccarello jubler etter å ha scoret i kampen mot Dallas Stars fredag. Men til tross for scoringen endte kampen 1–1 etter spilleforlengelse. Zuccarello scoret ikke på sin straffe, men det gjorde lagkameratene slik at Wild gikk av med seieren. Foto: Abbie Parr / AP / NTB

Zuccarello scoret i Wild-seier

Mats Zuccarello (35) scoret i ordinær tid, men bommet i straffeslagkonkurransen da Minnesota Wild slo Dallas Stars 2-1 hjemme i Saint Paul fredag.

Av NTB | 18.02.2023 08:55:29

Sport: Ingen av de to lagene fikk hull på byllen før Zuccarello scoret i power play drøyt seks og et halvt minutt ut i tredje periode. 35-åringen fikk servert en god pasning av Matt Boldy og satte pucken rolig i mål.

Rundt fire minutter senere utlignet Jamie Benn for gjestene, og flere mål ble det ikke før tiden var ute. Heller ikke i overtiden ble det mål, og lagene måtte dermed ut i straffeslagkonkurranse.

Nordmannen var først ut, men forsøket ble reddet. Wild havnet dermed bakpå da Jason Robertson fulgte opp med å sette Stars’ første straffe. Heldigvis for Zuccarello scoret lagkameratene Frederick Gaudreau og Boldy lagets tredje og fjerde straffer, og til slutt stakk hjemmelaget av med seieren.

Zuccarello noterte seg for 21 minutter og 48 sekunder på isen. Neste kamp for Wild er hjemme mot Nashville Predators søndag.

Seieren var viktig for Wild for å holde den ene Wild Card-plassen til sluttspillet fra avdeling West.

(©NTB)

Flere nyheter: