Minnesota Wild tapte oppgjøret mot Arizona Coyotes, men Mats Zuccarello (36) kunne feire sitt mål med lagkamerat Sam Steel i første periode. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Zuccarello på scoringslisten igjen for Minnesota Wild

Mats Zuccarello noterte seg for et nytt mål da Minnesota Wild møtte Arizona Coyotes i NHL mandag. Wild tapte til slutt 4–5 i overtidsspill.

Av NTB | 13.03.2023 05:44:06

Sport: Det var Arizona Coyotes som gikk opp i ledelsen etter bare 1.28 av første periode da Barret Hayton tegnet seg på scoringslisten.

Mats Zuccarello utlignet deretter for Minnesota Wild etter 5.32. Deretter var Hayton frampå igjen i powerplay og sørget for 2-1 etter 12 minutter av perioden. Wild utlignet deretter ved Ryan Reeves.

Minnesota Wild gikk opp i ledelsen i andre periode ved Matt Boldy og økte deretter til 4-2 ved Connor Dewar, før Coyotes reduserte rett før pause ved Brett Ritchie.

I tredje periode utlignet Clayton Keller for Coyotes uten at Wild klarte å komme tilbake, og dermed gikk kampen til spilleforlegning.

Etter 0.51 scoret Keller igjen, og dermed gikk Minnesota Wild på et 4-5-tap.

Mats Zuccarello fikk nesten 22 minutter på isen totalt og noterte seg for mål nummer 21 denne sesongen. Totalt er nordmannen oppe i 61 målpoeng.