Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant nattens hjemmekamp mot Arizona Coyotes. Foto: Pontus Höök / NTB

Zuccarello og Wild seiret mot Arizona Coyotes

Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant nattens oppgjør 4-1 mot Arizona Coyotes på hjemmeisen i Saint Paul.

Av NTB | 13.03.2024 04:07:28

Sport: Hjemmelaget presset høyt fra start, og fikk uttelling da Kirill Kaprizov satte et håndleddsskudd i mål før det var spilt sju minutter.

Gjestene fra Arizona tok etter hvert mer og mer over spillet i den første perioden, men Wild-keeper Marc-Andre Fleury holdt buret rent. .

Det ble en langt jevnere åpning på den andre perioden, og rundt halvveis i perioden var lagene like langt da Nick Bjugstad utlignet for Coyotes.

Med 13 minutter igjen å spille lød jubelen fra hjemmepublikummet da det så ut som at Wild økte ledelsen, men den ble kortvarig, da dommeren annullerte målet for en takling mot Coyotes keeper.

Med to og et halvt minutt igjen å spille satte Kaprizov spikeren i kista. Coyotes hadde tatt ut keeperen, og russeren kunne sende pucken i åpent nett. Bortelaget gjorde et nytt forsøk på å ta ut keeperen, men resultatet ble det samme bare sekunder senere. Denne gangen var det Marcus Folignos tur til å score. Han fastsatte dermed resultatet til 4-1.

Zuccarello fikk totalt 19 minutter og 47 sekunder på isen i løpet av kampen.

Kort tid før periodens slutt fikk Wild muligheten i overtall. Den utnyttet de da Rick Hartman pirket pucken inn i mål. Dermed ledet hjemmelaget nok en gang før den siste perioden.

Zuccarello fikk en gyllen mulighet til å øke ledelsen. Med litt under ni minutter igjen å spille kom nordmannen alene igjennom, men klarte ikke å overliste tsjekkeren Karel Vejmelka som voktet målet til Coyotes.