Mats Zuccarello var involvert i tre av Minnesota Wilds fem mål mot Montreál Canadiens i nattens NHL-kamp. Foto: Pontus Hššk / NTB

Zuccarello assistkonge da Minnesota Wild knuste Montreal Canadiens

Mats Zuccarello var involvert i tre av Minnesota Wilds mål da de slo Montreál Canadiens 5-2 i nattens NHL-kamp.

Av NTB | 18.10.2023 05:02:39

Sport: To scoringer på under 25 sekunder sørget for at Minnesota Wild kunne gå til pause etter første periode med 2-0-ledelse. Da var det Brandon Duhaime og Connor Dewar som var sist på pucken.

Midtperioden var kun et par minutter gammel da svenske Joel Eriksson Ek økte ledelsen etter å ha blitt servert pucken fra Mats Zuccarello.

Montreal reduserte til 1-3 før Kirill Kaprizov satte inn gjestens fjerde mål. Russeren mottok en strøken pasning fra Zuccarello før han hamret pucken bak vertenes keeper fra skrått hold.

I tredje periode ble Ek tomålsskårer da han økte Minnesotas ledelse til 5-2. Igjen var Mats Zuccarello involvert – nordmannen var tredje sist på pucken.

Mot tampen av kampen reduserte Montreal til 2-5, som også ble sluttresultatet.

Zuccarello fikk totalt 19 minutter på isen.