Minnesota Wilds Marcus Johansson sto for lagets eneste mål i kampen, etter en pasning fra Mats Zuccarello. Foto: Gene J. Puskar / AP / NTB

Zuccarello-assist fra Wild gikk på smell mot Penguins

Stanley Cup-klare Minnesota Wild tapte hele 1-4 mot Pittsburgh Penguins. Mats Zuccarello bidro med målgivende pasning til trøstemålet.

Av NTB | 05.04.2023 04:24:11

Sport: Nordmannen fikk 20 minutter og 53 sekunder på isen i kampen, som ble spilt i Pittsburgh torsdag kveld.

På 7.39 i den siste perioden sto han for en pasning til Marcus Johansson, som i overtallsspill kunne sette pucken i Penguins-målet og redusere til 1–3. Også Matt Boldy ble kreditert med assist.

Jeff Carter punkterte imidlertid kampen med Pittsburghs fjerde mål da klokka viste 13.08. Sjansemessig var kampen jevnere enn sluttresultat 1-4 viser, for bortelaget hadde 28 skudd på mål, mot hjemmelagets 31.

Dette var første Wild-kamp etter at laget sørget for å sikre plassen i NHL-sluttspillet allerede før sluttspillet er avsluttet. Neste motstander er St. Louis Blues lørdag.

På 76 kamper så langt denne sesongen har Zuccarello 67 målpoeng, fordelt på 22 mål og 45 målgivende pasninger.