Kirill Kaprizov (til venstre) gratuleres av Calen Addison etter målet som ga Minnesota Wild ledelsen i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke helt inn. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Zuccarello-assist da Minnesota Wild tapte

Minnesota Wild hadde tidvis føringen i NHL-kampen mot Arizona Coyotes mandag, men tapte 2-3. Mats Zuccarello hadde én målgivende pasning.

Av NTB | 07.02.2023 05:45:31

Sport: Kampen ble spilt i Mullett Arena i Tempe i Arizona.

Da klokka viste 3.39 i andre periode, scoret Kirill Kaprizov kampens første mål for Wild. Pasningen kom fra Zucarrello, og også Calen Addison kunne notere seg en assist. Mats Zuccarello står nå med 49 målpoeng på 47 kamper, fordelt på 19 mål og 30 assists.

Etter 9.26 i samme periode utliknet Jakob Chychrun for hjemmelaget. Jonas Brodin ga bortelaget ledelsen med en scoring etter 1.40 i siste periode, før Jakob Chychrun utliknet etter 9.35. Med snaut sju minutter igjen satte Jack McBain inn seiersmålet for Coyetes.

Dermed tapte Minnesota-laget, som før oppgjøret hadde to strake seire etter forlenging. Wild innehar 7.-plassen i avdelingen sin og møter Dallas Stars som topper samme avdeling i neste kamp.