Menu
Zlatan Ibrahimovic nærmer seg comeback på fotballbanen etter et langvarig skadecomeback. Foto: Christine Olsson/TT / NTB

Zlatan om skadecomebacket: – Jeg er fortsatt Gud

Stjernespissen Zlatan Ibrahimovic nærmer seg et comeback i Milan-trøya. 41-åringen er ikke i tvil om at han fortsatt har kvaliteten inne.

Av NTB | 09.02.2023 08:45:35

Sport: – Jeg har fortsatt mange kapitler igjen å skrive i en alder av 41 år, fordi kvalitet forsvinner ikke. Kroppen min forandrer seg, de fysiske forberedelsene er annerledes, men kvaliteten består. I mitt tilfelle endres ingenting, sier han i et intervju med italienske Mediset, gjengitt av den svenske avisen Aftonbladet.

41-åringen hjalp Milan til ligatittelen sist sesong, men han har måttet se lagkameratene fra sidelinjen så langt i inneværende sesong grunnet en skade.

Ifølge Aftonbladet kan 41-åringen gjøre sesongdebuten sin mot Torino fredag. Ibrahimovic har vært ute med skade i drøyt åtte måneder.

– Jeg føler meg bra. Jeg har kommet tilbake til gruppa og føler meg fri, både på og utenfor banen. Jeg gjorde alt for å hjelpe treneren, staben og klubben under skadefraværet. Jeg har vært tålmodig, fortsetter Milan-spissen.

Den frittalende svensken har også selvtilliten på plass før den snarlige returen på fotballbanen.

– Jeg er fortsatt Gud, konstaterer han.

(©NTB)

Flere nyheter: