Ghayas Zahid i aksjon for «nødlandslaget» i fotball høsten 2020. Foto: Florian Schrötter, EXPA / NTB

Zahid var med å slå ut Besiktas

Ghayas Zahid og hans lagkamerater i Ankaragücü kunne juble for avansement til kvartfinale i den tyrkiske cupen. Besiktas ble slått på straffespark.

Av NTB | 18.01.2023 19:36:15

Sport: Zahid startet kampen som indreløper for hjemmelaget. Han spilte 80 minutter og ble byttet ut på stillingen 1-1 ti minutter før slutt.

Ali Sowe ga Ankaragücü en tidlig ledelse, men innbytter Cenk Tosun utlignet for storklubben fra Istanbul i det 77. minutt. Etter målløse ekstraomganger falt avgjørelsen på straffespark, og der scoret Ankaragücü på alle sine forsøk. Atiba Hutchinson og Arthur Masuaku misset for Besiktas, som dermed er utslått.

Zahid har vært på banen i 13 kamper for Ankaragücü i superligaen denne sesongen. Han scoret to mål i en tidligere cuprunde.