Ferencvaros vant 6-2 mot Zalaegerszegi. Foto: Tamas Kovacs / AP / NTB

Zachariassen-mål for Ferencvaros i målfest

Kristoffer Zachariassen fant veien til nettmaskene mot Zalaegerszegi i den ungarske toppdivisjonen da Ferencvaros vant 6-2.

Av NTB | 03.09.2023 20:04:45

Sport: Midtbanemannen ble byttet inn for landsmann Tokmac Nguen allerede etter 11 minutter. Da lå Ferencvaros under 0-1 og noen minutter senere doblet vertene ledelsen.

Zachariassen og Ferencvaros snudde likevel kampen med tre scoringer før pause. Den siste scoring før pause hadde Zachariassen målgivende på.

Deretter scoret den ungarske storklubben to mål til i andre omgang, før Zachariassen fastsatte resultatet til 6-2 på overtid.

Sotra-mannen scoret dermed sitt andre mål på tre kamper. Begge målene har kommet som innbytter.

Ferencvaros har vunnet tre av sine første fire seriekamper for sesongen, og ligger på 7.-plass i den ungarske toppdivisjonen. Alle lagene foran har spilt en eller to kamper mer.