Djurgårdens Gustav Wikheim scoret i cupen mot Örebro. Foto: Staffan Claesson, TT / NTB

Wikheim-scoring for Djurgården i cupen

Gustav Wikheim scoret for Djurgården i den svenske cupens gruppespill da Stockholm-laget slo Örebro 2-1 på bortebane søndag.

Av NTB | 26.02.2023 21:15:30

Sport: Nettkjenningen til den norske angrepsspilleren kom allerede etter sju minutter. 29-åringen sendte dermed Djurgården i føringen.

Åtte minutter inn i 2. omgang utlignet hjemmelagets Noel Milleskog, og det så lenge ut til at lagene skulle dele poengene. Ett minutt på overtid satte Piotr Johansson inn vinnermålet for Djurgården.

Dermed tok Stockholm-laget alle tre poengene. I Sverige innledes den svenske cupen med gruppespill. Djurgården leder sin gruppe med seks poeng etter to kamper. Landskrona og Brommapokjarna er de to andre lagene i gruppa.

Brommapokjarna er Djurgårdens neste motstander. Lagene møtes også i sesongåpningen av Allsvenskan. Før den tid skal Djurgården også ut i et dobbeltoppgjør mot polske Lech Poznan i conferenceligaen. Lech slo Bodø/Glimt ut av turneringen torsdag.