Rai Benjamin åpnet sesongen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Warholm-rival sendte skremmeskudd i sesongåpningen

Rai Benjamin skal forsøke å knuse Karsten Warholms drøm om et nytt OL-gull i Paris. Lørdag viste amerikaneren gryende form da han innledet sesongen på hjemmebane.

Av NTB | 21.04.2024 09:40:24

Sport: Benjamin, som er regjerende olympiske sølvmedaljevinner på 400 meter hekk, løp 400 meter flatt under et nasjonalt stevne i USA lørdag. Han klokket inn til den solide tiden 44,42 sekunder.

Benjamin, som skal utfordre Karsten Warholm under Paris-OL, vant enkelt. Tiden er kun tre hundredeler bak den norske rekorden til Håvard Bentdal Ingvaldsen på distansen.

Med i lørdagens stevne var også en annen amerikansk stjerne, Sydney McLaughlin-Levrone. Verdensrekordholderen og OL-mesteren på 400 meter hekk for kvinner var tilbake på banen for første gang siden juli i fjor.

Hun måtte trekke seg fra fjorårets VM i Budapest som følge av en skade.

McLaughlin-Levrone stilte opp på en 4 x 100 meter stafett i Los Angeles. Laget hennes endte på andreplass med tiden 42,92 sekunder, bak en internasjonal kvartett ledet av Storbritannias Dina Asher-Smith (42,03).