Norges skip Steffen Walstad under curlingmatchen mellom Sverige og Norge under OL i Beijing 2022. Foto: Christine Olsson/ TT / NTB.

VM i curling for blandede lag: Norge åpnet med seier

Norge slo Latvia 6-3 i den første kampen i gruppespillet i VM i curling for blandede lørdag.

Av NTB | 14.10.2023 15:42:30

Sport: Latvia kastet inn håndkleet etter den sjuende omgangen.

Norge tok ledelsen 1-0 før latvierne utlignet til 1-1. Deretter tok Norge et nytt poeng både i tredje og fjerde omgang før Latvia reduserte. Norge avgjorde kampen i den sjette omgangen, som de vant 3-0. Latvia reduserte til 6-3 i den sjuende før det hele var over.

Norges lag består av skip Steffen Walstad, viseskip Maia Ramsfjell, toer Andreas Hårstad og ener Eirin Mesloe.

Mesterskapet i Aberdeen er åpent, og 34 av medlemsnasjonene i Det internasjonale curlingforbundet (WCF) er påmeldt.

Norge møter Nigeria senere lørdag. Den kampen er neppe over før nærmere midnatt.