Juventus og Dusan Vlahovic fikk det tøft mot Bologna i Serie A søndag. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse via AP / NTB

Vlahovic reddet Juventus på tampen – 1-1 mot Bologna i Torino

Juventus var langt unna å imponere på hjemmebane da de spilte 1-1 mot Bologna i den italienske toppdivisjonen i fotball søndag.

Av NTB | 27.08.2023 20:34:38

Sport: Lewis Ferguson satte inn kampens første mål i det 24. minutt og sørget for en sterk ledelse til klubben som trenes av tidligere Barcelona-, Inter- og PSG-spiller Thiago Motta.

Juventus slet med å etablere de rette angrepsmønstrene, men med snaue ti minutter igjen satte stjernespissen Dusan Vlahovic hodet til ballen og headet inn utligningen. Det holdt til slutt til ett poeng.

Juventus imponerte langt mer i ligaåpningen forrige helg da de knuste Udinese 3-0 på bortebane, og klubben står med fire poeng etter årets to første kamper.

«Den gamle dame» er blant de fremste kandidatene til å kjempe om ligagullet i årets sesong. Storklubben kan konsentrere seg om hjemlige turneringer siden de ikke deltar i europeisk spill denne sesongen.

Før fullført runde er det Milan som er ligaleder etter to kamper. De røde og svarte klinket til med 4-1-seier over Torino lørdag kveld.

Bynabo Inter kan komme seg opp på like mange poeng med seier over nyopprykkede Cagliari mandag. Det kan også regjerende mester Napoli som møter Sassuolo søndag kveld.

Av topplagene er det Roma som har hatt den mest skuffende ligaåpningen. Lørdag røk de 1-2 for Hellas Verona, og klubben står med ett poeng etter to oppgjør. Ola Solbakken fikk 22 minutter på banen i lørdagens kamp.