Menu
Vipers jubler for seier i sluttspillsfinalen. Foto: Geir Olsen / NTB

Vipers vant sluttspillsfinalen – slo Storhamar 32-26

Vipers Kristiansand var på et tidspunkt fem mål bak, men med en sterk andreomgang hentet de inn forspranget og vant sluttspillsfinalen med 32-26 over Storhamar.

Av NTB | 27.05.2023 19:48:50

Sport: Vipers vant tirsdag den første sluttspillsfinalen 32-19 og hadde muligheten til å sikre seieren i best-av-tre-serien hvis de også vant lørdagens kamp.

Kristiansand-laget spilte seg inn i problemer og var fire mål bak til pause, men med ni ubesvarte mål i andreomgangen spilte de seg tilbake i kampen. Storhamar forsøkte å hente inn forspranget i sluttminuttene, men det holdt til slutt inn til seier for Vipers.

– Vi gjør en fin match. Vi gjør veldig mye bra i dag og vi scorer 26 mål, så jeg er veldig fornøyd med at vi står opp og klarer å gjøre en bedre kamp enn sist, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til TV 2 etter kampen.

Storhamar-spiller Anniken Obaidli satt også igjen med mye av de samme følelsene etter kampen.

– Vi gjør en veldig god førsteomgang, og så begynner vi å slite litt med å komme til sjanser. Vipers skrur opp og gjør det vanskelig for oss, men det er gøy å spille uansett, selv om resultatet viser det den viser.

Dermed tok Vipers sin tredje tittel for sesongen etter at de også vant serien og cupen. Tittelen var samtidig deres 16. tittel siden cupgullet i 2017.

Nå kan klubben rette blikket mot Champions League-finalehelgen i Budapest neste uke.

(©NTB)

Flere nyheter: