Menu
Christer Paulsen forlater rollen som salgs- og markedssjef i Vipers etter det klubben omtaler som «den siste tidens mediestorm». Foto: Christoffer Andersen / NTB

Vipers-topp ferdig etter å ha løyet om hacking

Christer Paulsen fortsetter ikke i jobben som salgs- og markedssjef i Vipers Kristiansand. I mars trakk han tilbake påstander om at han hadde blitt hacket.

Av NTB | 15.05.2023 13:14:28

Økonomi og næringsliv: Håndballklubben opplyser at partene sammen landet på å avslutte samarbeidet.

– De siste måneder har vært særdeles krevende. Derfor har vi i fellesskap blitt enige om å skille lag. Det er en tid for alt. Nå ber jeg om ro til å fokusere, gjenoppbygge tillit og komme videre, sier Paulsen.

Det var i slutten av februar at en meldingsutveksling fra Paulsen ble kjent. I et kommentarfelt på Facebook etter en kamp mot Byåsen fikk spillere og dommere høre det av Paulsen. Han skrev blant annet om «ho feite til Byåsen».

Etter at innholdet var offentlig kjent, hevdet Paulsen at han hadde blitt hacket. Noen dager senere trakk han tilbake påstandene.

– Jeg gjorde en grov feil og fulgte opp med en grov feil til, sa Paulsen den gang.

Han la seg flat og beklaget til alle involverte. Vipers-ledelsen omtalte det hele som et «alvorlig tillitsbrudd», men saken fikk ikke umiddelbare konsekvenser for arbeidsforholdet. Mandag var bruddet klart.

Vipers skriver at det har vært krevende for både Paulsen og klubben å stå i det de omtaler som en «mediestorm».

(©NTB)