Vipers Kristiansand vant mot franske Brest Bretagne i mesterligaen lørdag. Foto: Bo Amstrup / NTB

Vipers overlegne mot Brest – tok sin 50. seier i mesterligaen

Vipers Kristiansand vant enkelt borte mot franske Brest Bretagne lørdag. Dermed tok klubben sin 50. seier i mesterligaen i håndball.

Av NTB | 11.02.2023 19:35:36

Sport: Tittelforsvarer Vipers var allerede sikret plass i kvartfinalen før lørdagens kamp, men kjemper stadig om å vinne gruppen foran CSM Bucuresti.

Kristiansand-laget åpnet best og tok med seg en 17-15-ledelse inn i garderoben etter første omgang.

De to lagene fulgte hverandre tett lenge, men etter pause var det norske laget klart best. Ti minutter inn i 2. omgang ledet Vipers med fem mål. Den ledelsen ga de aldri fra seg, og kampen endte til slutt 36-29 i favør Vipers.

Markéta Jerábková ble kampens store spiller med åtte mål. Alicia Toublanc scoret flest for vertene med seks nettkjenninger.

Kristiansand-laget overnatter på tabelltopp, men CSM Bucuresti går forbi og vinner gruppen om laget slår Krim Ljubljana borte søndag.