Menu
Vinicius Junior ble nok en gang utsatt for hets under bortekampen mot Osasuna. Foto: Alvaro Barrientos / AP / NTB

Vinicius utsatt for hets under kampen mot Osasuna

Nok en Real Madrid-seier er blitt overskygget av ytterligere hets rettet mot den brasilianske fotballspilleren Vinicius Junior.

Av NTB | 19.02.2023 14:55:57

Sosiale forhold: Lørdag møtte Real Madrid Osasune borte i Pamplona. Hetsen mot Vinicius startet mens lagene avholdt et minutts stillhet. Senere i kampen skal hjemme-supporterne ha ropt «dø, Vinicius».

Real Madrid vant kampen 2-0 etter scoringer fra Marco Asensio og Vinicius selv.

Etter kampen publiserte Real Madrid-stjernen på Twitter «Fornærmelsene fortsetter … men dansen fortsetter også … Vi ses i Liverpool». Real Madrid møter Liverpool tirsdag 21. februar i mesterligaen.

Dette er ikke første gang 22-åringen har blitt utsatt for hets og rasistiske bemerkninger og tilrop. Blant annet kunne man se en dukke av fotballspilleren henge etter nakken fra en bro i Madrid i januar. Det var den gangen Atletico Madrid-supportere som sto for den handlingen før Madrid-derbyet.

Etter kampen mot Osasuna stemplet Real Madrids manager Carlo Ancelotti at det stygge språket rettet mot Vinicius viste mangel på respekt for Tyrkia og Syria.

– Det er beklagelig. Det er ikke plass for dette tullet. Vi må slutte å se på Vinicius, vi må se på fansen. Det er synd, for du ser barn med foreldrene deres og de viser fingeren til ham, sa Real Madrids keeper Thibaut Courtois etter kampen.

(©NTB)

Flere nyheter: