Uten Alexander Sørloth tok Villarreal seg enkelt videre i den spanske cupen. Foto: Terje Pedersen / NTB

Villarreal vant i cupen uten Sørloth – alle La Liga-lagene videre

Villarreal tok seg videre i den spanske cupen med 5-0 over Chiclana uten Alexander Sørloth, som ikke var i troppen etter skaden han pådro seg mandag.

Av NTB | 02.11.2023 22:53:18

Sport: Sørloth herjet med Málaga mandag og scoret et mål, leverte en assist og skaffet et straffespark i den omgangen han spilte, men han måtte ut med vond hælsene.

Det var derfor ikke så overraskende at han ikke var i troppen i cupkampen mot Chiclana fra nivå seks. Manu Trigueros ble den store spilleren for Villarreal med hattrick.

Jorge Pascual spilte hele kampen på topp og scoret 2-0-målet etter en halvtime. Trigueros var hengende spiss bak ham. Han gjorde både det første, tredje og fjerde målet.

Álex Baena fastsatte resultatet.

Mason Greenwood scoret to av målene til Getafe onsdag, mens Wilian José var firemålsscorer for Betis.

Tosifret seier ble det også for Alavés, som slo Deportivo Murcia 10-0 torsdag etter hattrick av Jon Karrikaburu.

Sevilla med Ørjan Nyland i mål og Celta med Jørgen Strand Larsen på benken tok seg begge videre mot lag fra nivå seks, hendholsvis 3-0 over Quintanar og 4-0 over Turégano.

Torsdag vant Athletic Bilbao med samme sifre over Rubí fra nivå seks.

De fire lagene som i januar skal møtes i den spanske supercupen i Saudi-Arabia har walkover til 3. runde. Det gjelder Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid og Osasuna.

Alle de 16 lagene fra La Liga som var i aksjon denne uka tok seg videre til 2. runde. Mest imponerte Getafe og Betis, med henholdsvis 12-0 over Tardienta og 12-1 over Hernán Cortés.

Nærmest å gå på en smell var Cádiz, som tirsdag måtte ha straffesparkkonkurranse for å slå ut Badelona Futur etter 0-0. Girona, som flyr høyt i La Liga, avgjorde åtte minutter på overtid i 2-1-seieren over San Roque Lepe samme dag.