Lars Olden Larsen leverte assist til vinnermålet da Nijmegen tok seg videre i den nederlandske cupen fire dager etter at lagkamerat Bas Dost måtte gjenopplives på banen i en seriekamp. Foto: Henrik Montgomery, TT / NTB

Lars Olden Larsen med assist på vinnermålet da Nijmegen vant

Lars Olden Larsen la opp til vinnermålet da Nijmegen slo Roda 5-3 i en dramatisk cupkamp fire dager etter at spissen Bas Dost måtte gjenopplives i en seriekamp.

Av NTB | 02.11.2023 23:12:37

Sport: Nijmegen-spillerne orket ikke å fullføre kampen mot AZ Alkmaar søndag, etter å ha sett Dost falle om og bli liggende. Han overlevde takket være rask og kyndig førstehjelp, og nå er det klart at en betennelse i hjertemuskelen var årsak til den dramatiske hendelsen.

Torsdag var Nijmegen tilbake i kamp og nedkjempet Roda. Laget vendte til 3-1-ledelse med mål av Rober Gonzalez, Magnus Mattsson og Bart van Roiij før pause, men gjestene kom tilbake og utlignet. I det 80. minutt leverte Larsen assist til Gonzalez’ 4-3-mål.

Nordmannen var nettopp byttet ut da Mees Hoedemakers fastsatte resultatet i det 86. minutt.