Menu
Ragne Wiklund i aksjon under NM sprint og allround i skøyter i Sørmarka Arena i januar 2023. Foto: Carina Johansen / NTB.

VGTV skal sende verdenscupen, EM og VM i skøyter

VGTV har sikret seg TV-rettighetene for skøyter sesongen 2023/2024.

Av NTB | 10.11.2023 16:50:10

Sport: Det skjer samme dag som årets verdenscup i japanske Obihiro kom i gang. VGTV skal sende de resterende verdenscuphelgene, samt både årets europamesterskap og årets verdensmesterskap.

VG har sikret seg rettighetene i partnerskap med skøyteforbundets sponsorer, heter det i en pressemelding fra Norges Skøyteforbund.

– Vi er veldig fornøyde med at denne avtalen har kommet på plass, og at vi har funnet et godt hjem for skøytesporten denne sesongen. Med det største mediehuset i Norge på laget, er vi trygge på at dette blir en god løsning. Vi er også stolte og glade for å ha solide samarbeidspartnere i Sparebanken Øst og Lerøy som stiller opp for skøytesporten, og som sammen med VG har bidratt til å få avtalen på plass, sier Håkon Dahl, generalsekretær i Skøyteforbundet.

Allerede lørdag morgen vil det være mulig å følge verdenscupløpene fra Obihiro i helgen via den nye rettighetshaveren. Det var ikke mulig fredag.

– Vi har jobbet målrettet for å bygge opp vår portefølje på livesport og er veldig glade for at vi nå kan vise verdenscup, EM og VM på skøyter. Vi ønsker å være med på å bygge opp skøytesporten igjen, og vi ser at med de løperne Norge har nå går vi en spennende tid i møte, sier Aslân Farshchian, rettighetssjef i VG.

(©NTB)

Flere nyheter: