Menu
Espen Ruud og lagkameratene jubler etter scoring borte mot Aalesund søndag. Ruud scoret to og Odd vant kampen 3-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Veteranen Ruud dominerte da Odd utklasset Aalesund

Eliteseriens eldste spiller Espen Ruud (39) storspilte og var involvert i alle Odds mål da Aalesund ble slått 3-0 borte søndag.

Av NTB | 16.07.2023 19:03:22

Sport: Odd reiste seg dermed etter to strake tap mot Haugesund og Bodø/Glimt.

Skien-laget har vært gjerrig både forover og bakover så langt i årets sesong, men søndag rant målene inn i den andre omgangen, etter at lagene var jevnspilte til pause. For første gang denne sesongen scoret Odd tre mål i en og samme kamp.

2. omgang var bare ett minutt gammel da Espen Ruud skrudde en corner direkte i mål. Flere stilte spørsmål ved Sten Grytebusts keeperspill i situasjonen

I det 66. minutt så det ut til at Steffen Hagen – Eliteseriens nest eldste spiller – hadde doblet ledelsen. Men VAR grep inn og dommer Rohit Saggi annullerte for offside i forkant. også i denne situasjonen var Espen Ruud hovedarkitekten.

Men bare fire minutter senere var Espen Ruud på farten igjen. Han skrudde vakkert inn 2-0 etter å bli spilt fri av Filip Jørgensen.

Og veteranen Ruud – som debuterte i Eliteserien i 2003 – var ikke ferdig med å sette sitt preg på kampen. På et perfekt utoverskrudd corner traff han Diogo Tomas, som stanget inn Odds tredje mål.

Odd tok seg dermed opp på 9.-plass på eliteserietabellen.

For Aalesund ser det ikke ut til at Christian Johnsens nye trenerregime har gitt resultater til tross for et blaff da Rosenborg ble slått 1-0 for to uker siden. Klubben ligger desidert sist og har kun sju poeng på 14 kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: