Menu
Max Verstappen jakter sin tredje strake verdensmesterskap den kommende formel 1-sesongen. Foto: AP Photo/Seth Wenig/NTB

Verstappen om ny tittel: – Vet ikke om vi kommer til å være gode nok

Regjerende verdensmester Max Verstappen åpner opp om den kommende Formel 1-sesongen.

Av NTB | 04.02.2023 08:45:37

Sport: Fredag lanserte formel 1-laget Red Bull sin nye bil for den kommende sesongen. Under møtet fortalte også laget om en ny avtale med det amerikanske bilmerket Ford som motorleverandør.

Fjorårets sesong ble en suksess for nederlenderen som sikret seg mesterskapstittelen for andre år på rad da han vant 15 av 22 mulige løp. I et intervju med Sky Sports åpner Verstappen opp om hvordan han forventer at det vil bli en jevnere affære den kommende sesongen med de nye regelendringene i sporten.

Verstappen pekte spesielt på at Mercedes-føreren Lewis Hamilton og andre yngre førere kan utfordre.

– Han (Hamilton) har vært en av de beste førerne i denne sporten noensinne. Dersom han har bilen til å gjøre det er det klart at han kan kjempe om tittelen, sa Verstappen til Sky Sports.

– Men det gjelder også for George (Russel, Hamiltons lagkamerat i Mercedes). Det er det samme med Charles (Leclerc, Ferrari) og Lando (Norris, McLaren). Om du gir dem en bil som er i stand til å vinne mesterskapet, kan de vinne, la han til og sa at de alle har talentet til å vinne.

Verstappen pratet også om muligheten om en tredje strak mesterskapstittel og understrekte at det ikke var en selvfølge.

– Man prøver alltid å gå for det, men jeg vet ikke om vi kommer til å være gode nok, sa han til Sky Sports News journalist Craig Slater.

– Selvfølgelig tror vi som et lag på oss selv. Vi er veldig motiverte. Vi hadde et veldig godt år i fjor og vi jobber har for å prøve å oppnå det (mesterskapet).

(©NTB)