Menu
Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Van Dijk ny Liverpool-kaptein

Midtstopper Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein kommende sesong. Trent Alexander-Arnold blir klubbens visekaptein.

Av NTB | 31.07.2023 19:23:08

Sport: Det opplyser Liverpool på X/Twitter. Van Dijk tar over for Jordan Henderson som har gått til saudiarabiske Al-Ettifaq.

– Det er en veldig stor dag for meg, min kone, barna mine og familien min. Det har vært en spesiell følelse og noe jeg egentlig ikke kan beskrive på dette tidspunktet. Men det er noe jeg er veldig, veldig stolt over, sier van Dijk til klubbens nettsider.

Van Dijk har spilt 222 kamper for Liverpool etter overgangen fra Southampton for fem og et halvt år siden.

Alexander-Arnold tar over rollen som visekaptein etter James Milner.

(©NTB)

Flere nyheter: