Menu
Vålerenga er i storform. Foto: Terje Pedersen / NTB

Vålerenga på tabelltopp – smadret Sandnes Ulf 8-0

Vålerenga hadde få problemer med å ordne tre poeng mot nedrykkstruede Sandnes Ulf. Med 8-0-seier er Oslo-klubben på stø kurs mot Eliteserien.

Av NTB | 23.06.2024 19:13:11

Sport: Mees Rijks vartet opp med fire mål, og sammen med Daniel Håkans (to scoringer), Filip Thorvaldsen og Aaron Kili Olsen sendte han Vålerenga opp på tabelltopp for første gang denne sesongen.

Oslo-klubben hadde en trøblete innledning på sesongen, men har virkelig funnet formen den siste tiden. Geir Bakkes menn står med fem seirer på de seks siste kampene og leder førstedivisjon med ett poeng ned til Egersund og Moss.

Kongsvinger var på tabelltopp før runden, men er nede på fjerdeplassen etter tapet for Sogndal lørdag.

Aalesund har på sin side slitt stort etter nedrykket fra Eliteserien. Klubben kvittet seg tirsdag med hovedtrener Christian Johnsen, og søndag røk de 1-2 for Ranheim.

Jon Hou Sæter avgjorde på straffespark fem minutter på overtid og sørget for AaFKs niende tap for sesongen. Sandnes Ulf står med like mange poeng som tangotrøyene, men er på jumboplass med svakere målforskjell.

Start har i likhet med Aalesund slitt med formen denne sesongen, og tirsdag godkjente klubbens medlemmer en avtale med en amerikansk investorgruppe. Søndag endte det med 1-2-tap for Raufoss.

Lyn spilte lenge en god kamp mot Bryne, men målene rant inn i sluttminuttene, og Oslo-klubben røk til slutt 3-5. I Bærum vant Stabæk knepent over Levanger og spilte seg opp på sjuendeplassen på tabellen. Lyn er på plassen bak.

(©NTB)

Flere nyheter: