Menu
Vålerenga-kaptein Stine Ballisager Pedersen ble kåret til årets kvinnelige fotballspiller i Danmark. Foto: Terje Pedersen / NTB

Vålerenga-kaptein ble kåret til årets danske fotballspiller

Stine Ballisager fikk under helgens danske Sportsgalla prisen som årets fotballspiller i Danmark. Vålerenga-kapteinen ble stemt fram av andre danske spillere.

Av NTB | 09.01.2023 13:45:19

Sport: Ballisager vant avstemningen i regi av spillerforeningen foran landslagskaptein og Chelsea-stjerne Pernille Harder.

Pierre-Emile Højbjerg fra Tottenham ble kåret til årets mannlige spiller, foran Christian Eriksen. Både Højbjerg og Ballisager var til stede i Herning og fikk det synlige bevis på kåringen under den TV-sendte gallaen.

Ballisager ble hedret for sine prestasjoner både for Danmarks landslag og Vålerenga.

– Som forsvarsspiller kan du ikke dokumentere prestasjonene med mål og assist. Det er arbeidet foran eget mål og for de andre som gjelder, så man må følge godt med for å se det jeg gjør. Jeg synes virkelig dette er stort, sa hun ifølge Danmarks fotballforbunds nettsted.

– Jeg er ikke den som roper høyest og liker egentlig ikke oppmerksomhet. Men jeg stiller høye krav til meg selv, og det er et eksempel jeg gjerne gir til andre, sier hun.

(©NTB)

Flere nyheter: