Menu
Lamar Jackson ønsker å flytte på seg, eller få en bedre kontrakt med Baltimore Ravens. Foto: Phelan M. Ebenhack / AP / NTB

Uro i NFL-lag – superstjernen vil bort

Quarterback-stjernen Lamar Jackson sier at han ønsker seg bort fra NFL-laget Baltimore Ravens. – De ser ikke verdien i meg, mener 26-åringen.

Av NTB | 27.03.2023 18:04:11

Sport: Det var mandag ettermiddag at stjernen tok til Twitter for å få ut sin frustrasjon underveis kontraktsforhandlingene med laget.

Tidligere i mars valgte Ravens å binde Jackson til seg til partene greide å bli enige om en avtale. Nå virker det som at Jackson har bestemt seg for at han vil flytte på seg. Likevel kan Ravens matche alle tilbud Jackson får for å beholde ham.

«2. mars ba jeg om å bli byttet bort fra Ravens siden de ikke har vært interessert i møte mine krav. Alle rundt meg vet at jeg elsker fotball og at drømmen min er å hjelpe et lag å vinne Super Bowl», skriver Jackson.

«Alle har vært så flotte, men jeg måtte ta et valg som var best for meg og familien. Uansett hvor jeg går eller hvor karrieren tar meg, vil jeg alltid være nær Ravens og hele Maryland. Dere vil se meg igjen, avslutter Jackson.

Jackson er kun én av seks i NFL-historien som har greid 10.000 pasningsyards og løpt over 4.000 yards med ballen. I 2019 ble han kåret til ligaens mest verdifulle spiller.

Ravens-trener John Harnaugh hadde ikke fått med seg Jacksons tweeter da han møtte pressen mandag.

– Jeg har ikke sett tweeten. Det er en pågående prosess. Jeg følger den veldig tett og ser fram til en løsning. Jeg tenker på Lamar hele tiden og vi skal bygge opp angrepet rundt ham, sa han.

(©NTB)