Menu
En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter en knivhendelse i en bygning tilknyttet Universitetet i Oslo på Majorstuen. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Universitetet i Oslo holder informasjonsmøter etter knivhendelsen

Fredag vil det bli avholdt to informasjonsmøter ved Universitetet i Oslo etter at to ansatte skal ha blitt utsatt for et knivangrep på Majorstuen torsdag.

Av NTB | 25.08.2023 08:54:35

Kriminalitet og rettsvesen: Det sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen til Khrono.

Torsdag kveld sendte han ut en epost til ansatte og studenter ved UiO, der det ble invitert til et informasjonsmøte for de ansatte ved Farmasøytisk institutt klokken 11 fredag formiddag.

En time senere blir det informasjonsmøte for studentene.

– Vi er opptatt av å gi god informasjon rundt det som har skjedd. Både Bedriftshelsetjenesten og SiO Helse vil være tilgjengelig fremover for de som måtte trenge det, sier Benjaminsen til nettstedet.

Tidligere på dagen skal en student i 20-årene ha angrepet to av lærene med kniv. En av lærerne ble først definert som kritisk skadd av helsevesenets innsatsleder, men senere samme kveld definerte politiet personen som alvorlig skadd. Den andre læreren ble lettere skadd.

Gjerningspersonen ble etter kort tid tatt kontroll på av andre personer og ble senere samme kveld siktet for drapsforsøk.

Han nekter straffskyld etter siktelsen.

(©NTB)

Flere nyheter: