Menu
Det var fredag ettermiddag flere kilometer lang kø på E6 i sørgående retning sør i Sarpsborg kommune i Østfold. Her er køen ved Ingedal i Skjeberg. Foto: Statens vegvesen / NTB

Ulykke på E6 i Sarpsborg førte til lange køer

En trafikkulykke førte fredag ettermiddag til flere kilometer lang kø på E6 i sørgående retning sør mellom Sarpsborg og Halden i Østfold.

Av NTB | 14.06.2024 19:23:16

Ulykker og naturkatastrofer: Problemene i trafikken på E6 startet ved 16-tiden da det begynte å ryke i en bil mellom kryss 2 Svinesundparken og kryss 3 Ingedal.

Brannmannskapene fikk raskt kontroll, men så meldte politiet klokken 16.49 om en ulykke på E6 sørgående sør for kryss 3.

– En bil har kjørt inn i en annen bil bakfra. En av bilene er ikke kjørbar, og det er rekvirert bilberger, skrev Øst politidistrikt i en oppdatering klokken 17.

Ingen ble skadet, men politiet meldte om store trafikale problemer. Trafikkoperatør Gunnar Dovland i Statens vegvesen sa til VG de var på stedet og jobbet med rydding.

– Det går trått gjennom Østfold i dag, slo han fast.

Veien ble åpnet litt før klokken 18.

Politiet meldte først at det brant i bilen, men Dovland understreket at det ikke har vært brann, men kun røykutvikling.

Ulykken skjedde i køen som oppsto i forbindelse med røykutviklingen i bilen, skrev politiet i en melding på X og i politiloggen på politiet.no.

(©NTB)

Flere nyheter: