Menu
Viktor Hovland spilte en ujevn runde i Scottsdale lørdag. Her fra Pebble Beach forrige helg. Foto: Godofredo A. Vásquez, AP / NTB

Ujevn runde for Hovland – fire birdier og fire bogeyer

Viktor Hovland greide tre birdier på rad midtveis på 3. runde i Phoenix Open, men ellers var det mye rusk. Med en runde på par falt han på listene.

Av NTB | 12.02.2023 00:05:28

Sport: Den norske golfstjernen fikk en liten opptur med birdie på det siste hullet. Han var på delt 38.-plass da han hadde spilt ferdig for dagen. Med to slag under par er han langt bak tetstriden.

Starten var lovende. Han var nær birdie på de to første hullene, og på det tredje holdt han på å greie eagle. Puttene gikk ikke inn, men det ble birdie på 3. hull, og han var under par for dagen.

Så dukket problemene opp. Han måtte berge par under press på de to neste hullene, og så kom dagens første bogeyer på 6. og 8. hull.

Deretter så det ut som det løsnet for alvor, med birdie både på 9., 10. og 11. hull. På det siste rullet birdieputten inn fra langt hold.

I stedet for å signalisere en sterk avslutning, vendte medgangen til motgang igjen. Det ble bogey på 12., 13. og 15. hull, og dermed var Hovland over par for dagen. Birdien på 18. hull berget iallfall en 71-runde.

Scottie Scheffler er i foreløpig ledelse før 3. runde er avsluttet. Han er 12 slag under par totalt.

(©NTB)