Menu
Et stort teppe ble brakt inn på banen etter Barnabás Vargas stygge smell søndag. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Uefa avfeier Szoboszlais kritikk: – Alt ble utført i henhold til prosedyrene

Dominik Szoboszlai påsto at det medisinske personellet reagerte for sakte da lagkamerat Barnabás Varga fikk seg en stygg smell søndag. Nå får han svar fra Uefa.

Av NTB | 24.06.2024 16:33:06

Medisin og helse: I det 68. spilleminutt i kampen mellom Ungarn og Skottland pådro Varga seg brudd i ansiktet og hjernerystelse etter en duell med Skottlands målvakt.

Etter kampen uttalte Liverpool-spiller Szoboszlai at det medisinske apparatet på arenaen i Stuttgart ikke reagerte raskt nok. Det avvises av Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

– Koordineringen mellom det medisinske personellet på arenaen var profesjonell og alt ble gjort i henhold til prosedyrene. Det var ingen forsinkelse i behandlingen av spilleren, heter det i en uttalelse.

– Lagets lege tok seg inn på banen i løpet av 15 sekunder, og han ble raskt etterfulgt av stadionlegen som fikk vurdert skadeomfanget øyeblikkelig, skriver Uefa videre.

Ungarns fotballforbund opplyste i etterkant av hendelsen at Varga behøvde operasjon og at han er nødt til å være på sykehus fram til onsdag.

Ungarn vant oppgjøret 1-0. Det betyr at håpet om å bli blant de fire beste gruppetreerne lever.

(©NTB)