Menu
Johannes Høsflot Klæbo og langrennsstjernene skal gå VM i Trondheim. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

TV 2 flytter «God Morgen Norge» til Trondheim under ski-VM – planlegger kveldsshow

«God morgen Norge» fra Trondheim og et direktesendt underholdningsprogram topper TV 2s satsing på ski-VM i Trondheim neste vinter.

Av NTB | 11.03.2024 07:07:36

Kultur og underholdning: Kanalen presenterte sine planer for mesterskapet i forbindelse med helgens skirenn i Holmenkollen.

«God morgen Norge»-redaksjonen skal sende fra Britannia Hotel i trønderhovedstaden under VM.

– Vi gleder oss til å mingle blant folk på Britannia Hotel, og gi god «God morgen Norge»-stemning fra Speilsalen hver morgen. Og på kvelden byr vi på underholdning og sprell fra Trondheims nye storstue, Nye Hjorten Teater, sier programredaktør Trygve Rønningen.

Han er også direktør for innholdsstrategi i kanalen.

Det er NRK som har rettighetene til å sende konkurransene fra skianlegget i Granåsen. Nå kaster imidlertid også TV 2 seg inn i kampen om TV-seernes oppmerksomhet.

– Det er strålende nyheter at også TV 2 i tillegg til NRK vil satse stort på VM i Trondheim. Disse morgen- og kveldssendingene fra Trondheim sentrum vil bidra til å løfte interessen rundt arrangementet. Live-sport og seremonier fra torget på NRK og knakende god underholdning på TV 2 høres ut som en gull-formell, sier VM-sjef Åge Skinstad i en uttalelse.

TV 2 planlegger elleve direktesendte underholdningsprogrammer på kveldstid.

(©NTB)

Flere nyheter: