Menu
Donald Trump har en solid ledelse over president Joe Biden i den seneste meningsmålingen fra New York Times. Foto: AP / NTB

Trump med solid ledelse i ny meningsmåling fra New York Times

Donald Trump leder solid over president Joe Biden i en fersk meningsmåling i avisen New York Times, gjennomført etter den mye omtalte TV-debatten forrige uke.

Av NTB | 03.07.2024 20:13:12

Politikk: Målingen, som er gjennomført av avisen i samarbeid med Siena College, viser at 49 prosent av amerikanske velgere kommer til å stemme på Trump i det kommende presidentvalget.

Til sammenligning svarer 43 prosent av de spurte at de kommer til å stemme på Biden. Det er en endring på tre prosentpoeng i Trumps favør etter forrige ukes debatt mellom presidentkandidatene på CNN.

Ledelsen på seks prosentpoeng er også den største Donald Trump har hatt i en New York Times-måling siden 2015.

Bidens opptreden i debatten mot Trump har fått alarmen til å gå innad i partiet. Den siste tiden har flere av presidentens partifeller tatt til orde for at han skal tre til side i frykt for at han ikke skal klare å hamle opp med Trump i november.

Ifølge New York Times er Biden fullstendig klar over at han må gjøre en bedre framtoning enn under debatten for å klare å overbevise velgerne om fornyet støtte.

(©NTB)

Flere nyheter: