Menu
En fantastisk formiddag har snudd til en tung ettermiddag for Viktor Hovland i Ryder Cup. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB

Trøblete ettermiddag for Hovland og Europa

Viktor Hovland og Ludvig Åberg kom dårlig i gang med fourball-økta på dag to av Ryder Cup og styrer mot tap. USA har hevet seg og leder to av fire kamper.

Av NTB | 30.09.2023 14:22:53

Sport: Sam Burns og Collin Morikawa sørget for en kalddusj for den skandinaviske duoen som leverte glohet golf på formiddagen i foursome. Amerikanerne leder med fem hull etter at elleve hull er spilt, så dermed er sjansen nærmest ute for Hovland og Åberg.

Tidligere lørdag vant de to med tidenes største seiersmargin i Ryder Cup, 9 og 7, i foursome-kampen mot Brooks Koepka og Scottie Scheffler.

USA har havnet langt bak i turneringen og trenger et løft. Det ser det ut til at de kan få i fourball. Max Homa og Brian Harman leder med tre hull over Tommy Fleetwood og Nicolai Højgaard.

I duellen mellom Justin Thomas/Jordan Spieth og Justin Rose/Robert MacIntyre er det likt etter ni hull. Europas Matt Fitzpatrick og Rory McIlroy leder den siste kampen med ett hull på Patrick Cantlay og Wyndham Clark i skrivende stund.

Europa leder 9,5-2,5 etter formiddagsøkta i Roma.

(©NTB)