LIVESENTER
Menu
Trine Meling Stokland topper SV sin liste i haugesund. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Trine Meling Stokland på topp for SV

Varaordfører Trine Meling Stokland topper SV sin liste i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 30.03.2023 07:55:45

Politikk: – Haugesund SV har vært i sterk vekst de siste årene og vår liste til kommunevalget reflekterer dette. Vi har fått med oss et sterkt lag som viser bredden i SV.

Det uttaler Haugesund SV sin listetopp Trine Meling Stokland.

Liten for kommunevalget 2023 er klar og inneholder hele 49 kandidater til
Haugesund bystyre.

Toppkandidat og varaordfører Trine Meling Stokland har med seg pensjonist og nåværende bystyrerepresentant Lise Langåker og vernepleier Thomas Rasmussen som partiets topp tre kandidater.

– SV har og skal fortsatt jobbe for et grønnere og mer rettferdig Haugesund der folk settes i sentrum når vi bygger byen, fortsetter Stokland

SV har de siste åtte årene vært en del av det styrende flertallet i Haugesund bystyre. SV har brukt sin posisjon til å få vedtatt store felleskapsprosjekt, økt klimainvesteringene, styrket arbeidet med heltidskultur og satset aktivt på barn og unges oppvekst og fritid.

– Blant viktige SV seire gjennom de siste årene vil jeg særlig trekke nærområdesatsingene på Håvåsen og Risøy. Men aller viktigst er nok gjennomslaget vi fikk for at kommunen ikke lenger får avkorte sosialhjelpen for familier som mottar barnetrygd. Vi skal fortsatt jobbe aktivt for å kutte klimagassutslipp og bekjempe fattigdom og utenforskap i Haugesund, avslutter Stokland.

Flere nyheter: