Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt til søndag

Slagsmål, overstadig beruselse, truende oppførsel, skadeverk på en buss, offentlig urinering og en rekke ordensforstyrrelser. Dette er blant sakene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 12.03.2023 06:17:40

Politilogg: Det har vært mye å gjøre for politipatruljene på Haugalandet natt til søndag.

Klokken 21.55  hadde en kvinne i slutten av tenårene fått for mye alkohol og kunne ikke ta vare på seg selv i en drosje. Hun ble kjørt til politihuset hvor hun fikk tilhold i drukkenskapsarresten.

Ved 02-tiden ble det meldt om slagsmål i en leilighet i Haugesund sentrum. En mann i midten av 20-årene er anmeldes for å ha påført en annen person kroppsskade. Både siktede og fornærmede ble tatt med til legevakten med lettere skader. Siktede ble innsettelse i arrest.

Ved 01.30-tiden ble en mann i midten av 20-årene bortvist fra Indre kai. Han var beruset og fremsto som aggressiv. Han veltet blant annet noen benker.

En annen mann i 20-årene skal ha dyttet til en jente og laget kvalm et annet sted på kaien omtrent samtidig. Han ble også bortvist

Ved 02.30-tiden ble det meldt om skadeverk på en buss i Haugesund. En gjeng ungdommer hadde stukket fra stedet. Saken anmeldes.

Ved 02.30-tiden kom politiet over en tissetrengt mann i begynnelsen av 30-årene. Han ble anmeldes for urinering på offentlig sted.

Ved 04.10-tiden var det tilløp til slåsskamp i sentrum av Haugesund. En mann i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra sentrum.

Ved 04.30-tiden ble en annen mann i 20-årene bortvist for ordensforstyrrelse i sentrum.

Flere nyheter: