Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Travel natt for politiet

Tenåring tatt med narkotika, høy musikk på fest og mye bråk på byen.

Av Egil M Solberg | 10.12.2023 07:52:18

Politilogg: Det har vært en travel julebordsnatt i Haugesund og Kopervik med mange bortvisninger. I tillegg stoppet politiet i natt en rekke fester som støyet for nabolagene.

Tenåring tatt med narkotika

En politihund avslørte også besittelse av narkotika på en mann i slutten av tenårene. Det ble gjort beslag og gutten er anmeldt. Forebyggende gruppe hos politiet i Haugesund vil nå følge opp saken.

Mye bråk på byen

Klokken 00.35 ble en mann i 30-årene satt i drukkenskapsarrest. Han hadde da vært kranglete med både vektere og politi. Da mannen nektet å fjerne seg og fortsatte å utagere, ble det overnatting i arresten for mannen.

En mann i midten av 20-årene oppførte seg dårlig og ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 00.45-tiden. Denne unge mannen ble også bøtelagt for offentlig urinering.

Ved 01-tiden ble en ung mann bortvist etter å ha urinert på offentlig sted i Kopervik. Han blir bøtelagt for dette.

En halvtime senere var det nok en mann i 30-årene som oppførte seg dårlig og fremsatte nedsettende kommentarer til omgivelsene på Indre kai. Han ble også bortvist.

Like etterpå ble nok en mann i Kopervik bortvist. Dette var en mann i slutten av 20-årene. Han oppførte seg dårlig og var ikke ønsket på stedet.

Ved 02-tiden var det en voldshendelse ved et utested i Haugesund. En mann i midten av 20-årene utøvde vold mot en vekter. Dette endte med transport til arresten og påfølgende anmeldelse.

Senere på natten ble en eldre mann bortvist for overstadig beruselse og dårlig oppførsel.

En mann i 20-årene ble også bortvist fra sentrum senere på natten etter en ordensforstyrrelse.

Flere nyheter: