Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Leteaksjon i Åkrehamn, bitt i nesen på utested, promillekjøring på Stord, anmeldt for ikke å følge pålegg og en rekke bortvisninger i forbindelse med ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 12.02.2023 06:00:44

Politilogg: Det har vært en relativt travel natt for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland i natt. Dette er noen av oppdragene fra natten.

Leteaksjon i Åkrehamn

Ved 01-tiden ble det iverksatt en leteaksjon utenfor Åkrehamn etter meldinger om at to personer hadde havnet i vannet og ikke var gjort rede for. De ble ved 02.20-tiden funnet i god behold.

Bitt i nesen på utested

En mann 30-årene ble utsatt for vold på et utested ved Smedasundet i Haugesund natt til søndag. Mannen var blitt bitt i nesen og hadde et kutt. Politiet har navn på mulig mistenkt og det ble opprettet sak.

Promillekjøring på Stord

En bilfører ble stanset av en politipatrulje i Hollundsvegen på Stord ved 01.55-tiden i natt. Fører blåste til over lovlig verdi og ble tatt med til legevakten for en blodprøve. Fører blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

Etterkom ikke pålegg

En mann i starten av 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum på Stord etter en ordensforstyrrelse i natt. Mannen etterkom ikke pålegget og blir anmeldt.

Bortvist etter bråk i Kopervik

To personer ble bortvist fra et utested i Kopervik sentrum i natt etter å ha vært aggressive og laget bråk på et stedet.

Aggressiv mot vekter

To personer ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha opptrådt aggressivt mot vektere ved et utested i Strandgata i Haugesund.

Flere nyheter: