reklame for Sheiken Bowling
Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Salg av narkotika på utested, tenåringsjente tatt for promillekjøring, kom på besøk og raserte huset, slagsmål på utested og mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 27.12.2022 06:22:45

Politilogg: Operasjonssentralen hadde mange hendelser å fortelle om tirsdag morgen. 2. juledag er en populær dag å møtes på byen og dette året ble intet unntak.

– Det har vært mye folk ute på byen i natt. Det har således også vært travelt for politipatruljene med mange ordensforstyrrelser, kan operasjonsleder ved Sør-Vest politidistrikt fortelle tirsdag morgen.

En mann i 20-årene ble anholdt av vakter på et utested etter at han ble mistenkt for salg av narkotika.

En jente i slutten på tenårene ble tatt for promillekjøring ved Bygnes på Karmøy.

På Åkrehamn hadde en mann knust inventar i et hus der han var på besøk.

Det har i natt også vært totalt fem bortvisninger i Haugesund.

En mann ble bortvist etter å ha slått en annen person ved fem over to tiden i natt. Litt over klikken tre i natt ble den samme mannen påtruffet etter å ha vært i en ny konfrontasjon på et serveringsted i sentrum. Mannen ble dermed anmeldt for ikke å etterkomme pålegget.

Det har også vært utfordringer i Leirvik på Stord med mye folk ute. En mann ble bortvist etter ufin adferd ved kvart på to tiden i natt. Mannen ble påtruffet igjen av en politipatruljen litt senere. Denne mannen ble også anmeldt for ikke etterkomme pålegg.

En mann i begynnelsen på 20-årene ble også bøtelagt etter at han vise seg frem for gjester på Indre kai i Haugesund mens han urinerte. Deretter ble han bortvist.

Flere nyheter: