Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

13-åring med ecstasy, amok på fest i Skudeneshavn, innsatt etter krangel med politiet, vold ved kulturhuset på Stord, spyttet på politifolkene og generelt mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 04.12.2022 06:56:50

Politilogg: Det ble som vanlig en travel natt til søndag for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland.

Søndag morgen var tre personer til tørk i drukkenskapsarresten. Dette kan vaktsjef Britt Jorunn Løvereide vedd Haugesund politistasjon opplyse søndag morgen.

22.30: Politiet mistenker en 13 år gammel gutt for å være i besittelse av noen ecstasytabletter i Haugesund. Politiet vil opprette en sak og forebyggende gruppe i Haugesund overtar saken. LES MER….

22.46: En beruset 17 år gammel gutt oppførte seg dårlig i Skudeneshavn. Gutten utførte også noe skadeverk i en leilighet. Politiet rykket ut til adressen feler ganger og etterhvert ble han kjørt hjem av patruljen.

23.44: I Strandgata i Haugesund ble det meldt om en vanskelig gjest. Han ble først forsøkt bortvist fra det aktuelle utestedet. Han etterkom ikke dette og startet en krangel med politiet. Dette førte til innsettelse i arrest og anmeldelse.

00.13: En 18 år gammel mann ble pågrepet etter en voldsepisode ved kulturhus i Leirvik på Stord. En annen mann i samme alder var offeret. Han ble innsatt i arresten i Haugesund og det er opprettet sak.

Flere personer ble bortvist fra sentrum av Haugesund utover natten. Alle handlet i forhold til pålegg fra politiet, utenom en ekstra kranglevoren personen.

– Mannen fremsatte trusler mot en vakt og var generelt krevende å forholde seg til. En av våre politipatruljer var vitne til dette og grep inn. Da spyttet han også etter politiet, sier vaktsjefen.

Dermed ble han ifølge vaktsjefen anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

Sovnet ute

En politipatruljen kom over en beruset person i Sandeid natt til søndag. Vedkommende hadde sovnet utenfor en bensinstasjon. Dette var rundt en time etter midnatt. Politipatruljen fikk hentet mannen og kjørt han hjem.

Flere nyheter: