Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Mange bortvisinger, bading i Smedasundet, urinering på politibil, slagsmål og andre ordensforstyrrelser. Det ble en travel natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 18.09.2022 08:16:01

Politilogg: Sør-Vest politidistrikt melder om en travel natt. Politiet har utført drøyt 20 bortvisninger: Ti i Stavanger sentrum, seks i Haugesund og resten fordelt på Sandnes, Bryne, Karmøy og Sauda. Politiet skriver på Twitter at det ikke har vært noen alvorlige hendelser.

Anmeldt for bading i Smedasundet

To personer bestemte seg i natt for å bade i Smedasundet i Haugesund. En av dem hadde vanskeligheter med å komme seg opp av vannet og nødetatene rykket ut til stedet. De to kom seg etter hvert opp på land. Ifølge politiet blir de anmeldt for ordensforstyrrelse som følge av badingen.

Neseblod etter slagsmål

En mann ble slått og blødde neseblod på Stord i natt. En politipatrulje har snakket med fornærmede, en mann i 40 årene, med mistenkte, en mann i 30 årene og ett vitne. Fornærmede fremstår beruset og urinerte på politibilen. Det endte etterhvert opp med at han ble kjørt inn i arrest for avrusning. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, urinering og forulemping av offentlig tjenesteperson.

Tatt med falsk legitimasjon

En 19 år gammel jente blir anmeldt for dokumentforfalskning etter at hun forsøkte å komme inn på ett utested med venninnens id-kort. Mistenkte ble bortvist fra sentrum.

Satt i arrest etter bråk på utested

En mann i begynnelsen av 20-årene ble innsatt i arrest. Han var bortvist fra utested på grunn av sin dårlige oppførsel. Dette etterkom han ikke og ble dermed kjørt i arresten og anmeldt for å ikke å etterkomme pålegget.

Det var flere slagsmål også lørdag kveld. LES MER MER…

Flere nyheter: