Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Skadeverk på biler, mann rullet rundt delvis bevisstløs, løpsk hest på Stord, 16-åring på biltur, jente skadd i slagsmål og 14-åring påtruffet på byen. Dette er noen av hendelsene fra natten.

Av Egil M Solberg | 02.05.2021 07:04:43

Politilogg: Det har vært en travel natt for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland med mange oppdrag.

Skadeverk på biler

00.38: Det kom melding om at en mann utfører skadeverk på biler i Haugesund. En politipatrulje kom til stedet og var i kontakt med vedkommende. Det var da ingen tegn til skadeverk. Det var snakk om en svært beruset 20-åring. Han ble kjørt hjem og fikk pålegg om å holde seg hjemme frem til søndag morgen.

Mann rullet rundt delvis bevisstløs

01.20: Politiet fikk melding om at en beruset mann rullet seg rundt i Hystadvegen i Leirvik på Stord. En politipatrulje var i kontakt med ham og fikk han med seg til sykehuset for en sjekk. Det er uvisst om han er skadd eller bare beruset. Det er også uvisst om han rullet seg rundt i veien på grunn av beruselse, eller om han er utsatt for noe. Mannen var ikke i stand til å snakke da han ble fraktet til sykehuset.

Løpsk hest på Stord

02.00: Det kom melding om at en løpsk hest befant seg på E39 ved Slettedalen sør for Jektevik på Stord. Det var ukjent hvor den hørte hjemme. Det kom ingen flere meldinger om hesten i natt og politiet antar at den har kommet seg inn på jordene igjen.

16-åring på biltur

02.00: En politipatrulje på Karmøy fikk stanset en bil hvor fører ikke var gammel nok til å inneha førerkort for bilen. det var en gutt på 16 år som satt bak rattet. Han erkjente ikke straffeskyld og ble kjørt hjem til foresatte. Han blir anmeldt for kjøringen. I tillegg fikk han et forenklet forelegg for manglende lys på bilen. Patruljen var i kontakt med guttens foreldre.

Jente skadd i slagsmål

03.30: Det ble meldt om slåsskamp på en privat adresse i Skudeneshavn. Der skal en jente ha fått ett kutt i leppa. Hun var for beruset til å forklare hva som hadde skjedd og det var ingen mistenkte på stedet. Jenta kan anmelde forholdet i etterkant om hun ønsker det.

Påtraff 14-åring på byen

03.45: En 14 år gammel jente ble påtruffet i sentrum av Haugesund. Hun var beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Hun ble tatt med inn til politistasjonen. Politiet forsøker å få kontakt med foreldrene hennes, men uten hell. Barnevernsvakten ble derfor kontaktet.

Flere nyheter: