Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Barn stjal øl på Stord, mindreårige funnet overstadig beruset, store ordensproblemer på ungdomsfest, slagsmål i gågata, høy musikk i Kopervik og leiligheter evakuert i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 11.02.2023 06:32:09

Politilogg: Politiet har hatt mange oppdrag tilknyttet svært berusede ung i går kveld og i natt.

20.10: Det kom inn en bekymringsmelding på en gutt og en jente på 13 og 14 år i Leirvik på Stord. De to ble tatt i å stjele øl fra flere butikker. En full bag med alkohol ble levert tilbake til butikkene, og foresatte er kontaktet.

20.20: To mindreårige (14 og 15 år) ble tatt hånd om av politiet etter at de ble funnet ved hvert sitt gatehjørne i sentrum av Haugesund. De var begge overstadig berusede. Mor til den jenta ble varslet og hentet henne. Den unge gutten måtte legges inn på akuttmottaket for pumping. Foreldrene hans er varslet. De to ungdommene skal ikke ha hatt noe med hverandre å gjøre, annet enn at de ble funnet i noenlunde samme tidsrom og i sentrum.

22.20: En politipatrulje satt på post i området Knut Knutsensgate/Strandgata etter informasjon om mye beruset ungdom ved en adresse. De to ungdommene ble funnet overstadig beruset i byen tidligere på kveld, hadde vært på festlighetene her. Det oppsto også mye knuffing og ordensforstyrrelser.

01.50: To menn i slutten av tenårene ble bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med hverandre i Haraldsgata i Haugesund.

03.00: Det ble klaget på høy musikk fra en adresse i Kopervik. En politipatrulje ble sendt til stedet. En mannen i midten av 50-årene ble gitt pålegg om holde ro resten av natten. Han blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.20: Det kom melding om røykutvikling fra en bolig i Haukelivegen i Haugesund. Det kom røyk fra en bolig med fire leiligheter. Alle beboere ble evakuert og samlet på utsiden. Skal være røyk fra en tørketrommel i kjelleren. Tørketrommel ble tatt ut av boligen. Beboerne kunne gå tilbake til sine leiligheter etter en halvtime.

Flere nyheter: