Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Uprovosert vold i Kopervik, skallet til politimann i cellebil, ryggskader etter slagsmål i Ølen, unggutter gikk løs på bussjåfør, ruskjøring på Norheim og vold på offentlig sted i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 19.06.2022 08:57:05

Politilogg: Det har vært en travel lørdagskveld og natt til søndag for politipatruljene. Denne gang er det snakk om en rekke voldshendelser.

Vold på offentlig sted i Haugesund

I 18.30-tiden i Haugesund var politiet i Skippergata i Haugesund etter melding om slagsmål og vold på offentlig sted. En person ble tilsett av helsepersonell på stedet for skader vedkommende var påført. Politiet fikk kontroll på gjerningspersonen.

Ruskjøring på Norheim

Ved 21.50-tiden stanset en politipatrulje et kjøretøy i Karmsundgata. Fører var i slutten av 30-årene og hadde ikke gyldig førerkort. Mannen fremsto også som ruspåvirket. Nødvendige prøver ble tatt og sak opprettet.

Ryggskader etter slagsmål i Ølen

Ved 22.20-tiden kom det melding om at en person hadde vært involvert i et slagsmål i Ølen. Fornærmede var en mann i 40-årene som hadde vondt i ryggen og sår på hendene. Han ble fremstilt på legevakten og deretter kjørt til Haugesund sykehus. Patruljen fikk ikke avhørt fornærmede og har derfor ingen informasjon om gjerningspersoner. Patruljen har sikret bevis og sak er opprettet.

h5>Unggutter gikk løs på bussjåfør

I 23.05-tiden kom det melding om at det hadde vært en hendelse på en buss mellom noen mindreårige gutter og bussjåføren i Haugesund. Guttene skal ha plaget sjåføren under kjøringen og det har vært et lite slagsmål mellom partene. Bussjåføren var påført et kutt i ansiktet. Politiet har avhørt bussjåføren og de mindreårige guttene er kjørt hjem til foreldrene. Sak er opprettet.

Skallet til politimann i cellebil

Ved midnatt kom det melding fra en vekter om at de hadde kastet ut en beruset gjest fra et utested i Kopervik. Patruljen bortviste mannen i 20-årene fra sentrum til klokken 08.00 søndag morgen. Mistenkte etterkom ikke pålegget og ble innbragt til arresten. Under transporten til arresten prøvde mistenkte å skalle til en politibetjent, samt at han kom med skjellsord mot patruljen. Mistenkte blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg og forulemping av politiet.

Uprovosert vold i Kopervik

Ved 03.50-tiden i natt kom det inn melding om en voldshendelse i Stølebuktvegen i Kopervik. En patrulje kjørte til stedet og fikk kontakt med to menn i 20-årene, som var slått i ansiktet. Hendelsen fremstod som uprovosert vold. Patruljen har en formening om hvem de to mistenkte er. Sak er opprettet.

Andre forhold

Som vanlig har det også vært en rekke bortvisninger fra byområdene med beruselse og ordensforstyrrelser. Det har også kommet noen meldinger om feststøy og høy musikk fra privatadresser.

Flere nyheter: