Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet på Haugalandet

Det har vært en travel natt for politipatruljene på haugalandet med mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 31.03.2024 06:49:53

Hendelse Sted Kjønn Alder Klokkeslett
Vold mot vekter Kopervik Kvinne Ukjent 23:27
Slag i ansiktet Haugesund Gutt 16 år 00:00
Avskiltet bil Røyksund Ukjent Ukjent 00:00
Vold mot kjæresten Sveio Mann Ukjent 00:53
Skallet ned vekter Haugesund Mann 20 år 01:09
Hoppet i Smedasundet Smedasundet Kvinne Ukjent 01:30
Klådd og tafset på Utested Kvinne Ukjent 03:11
Kranglete kjærestepar Haugesund Mann Ukjent 03:45
Leggbitt i matkøen Haugesund Mann 20 år 03:54

Vold mot vekter i Kopervik: Klokken 23:27 fikk en vekter på et utested i Kopervik sentrum problemer med tre gjester. En av dem, en ukjent kvinne, ble bedt om å forlate stedet. I stedet utøvde hun vold mot vekteren. En mannlig part involverte seg for å hjelpe kvinnen, og han skal ha kommet med trusler mot vekteren. Mannen ble bortvist fra sentrum, mens kvinnen ble anmeldt i ettertid. Hun ble også sendt til legen for skader i pannen.

Slag i ansiktet i Haugesund: Ved midnatt ble en 16 år gammel gutt utsatt for et slag i ansiktet mens han sto i køen utenfor et utested i Haugesund sentrum. Ingen ambulanse var nødvendig.

Avskiltet bil i Røyksund: Ved midnatt stoppet politiet en bil i Røyksund, og den ble avskiltet på grunn av manglende EU-godkjenning.

Vold mot kjæresten i Sveio: Klokken 00:53 fikk politiet melding om en voldelig partner i Sveio. En kvinne, ukjent alder, tok kontakt med politiet etter at mannen utøvde vold mot henne. Mannen, i starten av 30-årene, ble satt i varetekt, mens kvinnen ikke hadde behov for legehjelp.

Skallet ned vekter i Haugesund: Klokken 01:09 skallet en mann i 20-årene ned en vekter i Haugesund sentrum. Mannen ble bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og dårlig oppførsel. Vekteren vil anmelde hendelsen i ettertid.

Hoppet i Smedasundet: Rundt klokken halv to natt til 1. påskedag hoppet en kvinne ut i sjøen ved Smedasundet, like ved Hotel Maritim. En person i nærheten fikk tak i henne og holdt henne fast. Politiet så ingen grunn til å anmelde hendelsen, og kvinnen ble senere tatt hånd om av ambulanse.

Klådd og tafset på et utested: Klokken 03:11 kom politiet i kontakt med en kvinne i starten av 20-årene som hadde opplevd å bli tafset og klådd på på et utested. Ifølge politiet skal det ha vært to aktuelle kandidater som sto bak tafsingen. Kvinnen vil anmelde hendelsen i ettertid.

Kranglete kjærestepar i Haugesund: Klokken 03:45 fikk politiet melding om et kranglende kjærestepar i sentrum av Haugesund. Politiet fikk kontakt med begge parter, og etter hvert ble den mannlige parten, ukjent alder, tatt med til arresten. Han var ute av stand til å ta vare på seg selv på grunn av alkohol og mulig andre stoffer.

Leggbitt i matkøen: Klokken 03:54 kom nattens siste oppdrag. En mann i 20-årene skal ha stått i kø og ventet på maten sin, da en kvinne angivelig skal ha bitt ham i leggen. I etterkant av bittet skal også kvinnens kjæreste ha slått til mannen i 20-årene. Både den mistenkte mannen og kvinnen er født i starten av 1980-tallet. Politiet opprettet sak på kroppskrenkelse, og begge vil bli innkalt til avhør.

Flere nyheter: